Wat doet het lederatelier?

Dat is erg divers.

Voorop gesteld zijn het artikelen die u niet zo kunt kopen. Wij gaan bijv. geen 10000 horlogebandjes maken.


Over het algemeen zijn het kleinschalige projecten. 1000 stuks is al veel. Veelal gaat het om kleine series of unica’s.
U moet hierbij denken aan tasjes; kleding; beschermkleding; riemen; banden; promotiemateriaal; verpakkingen; bedden; tafels; kasten en wat al niet meer.

Wat betreft kleding, wij hebben in het verleden lederen kleding gemaakt. Nu maken wij nog wel kleding maar niet voor particulieren, tenzij het iets heel speciaals moet zijn. Wel doen we aan lederen kledingreparatie bijvoorbeeld het vervangen van gescheurde delen in dezelfde kleur. Het repareren van scheuren in het leer en het vervangen van ritsen.

Wel maken wij voor het bedrijfsleven lederen kleding, bijv. jacks; jassen; schorten; beschermende kleding; overalls etc. etc.

Wij repareren over het algemeen geen tassen en koffers.
Helaas willen wij niet alles kunnen. Hetzelfde geldt voor de reparatie van schoenen en laarzen. Ook maken we geen paardenzadels.

Wel zijn we gespecialiseerd in het stofferen of bekleden van boten, jachten en schepen in leder of skai. Lederen auto- en vliegtuiginterieurs repareren wij alleen als de losse hoezen worden gebracht.

Wij hebben op ons plein ruimte voor kleinere vliegtuigen en helicopters. Bel wel even van tevoren dat u eraan komt, i.v.m. onze buren.